JUSS OG SAMFUNN

Lanserer Aftenposten i mobilutgave

Aftenposten lanserer en egen nyhetstjeneste for mobiltelefoner basert på mobilprotokollen WAP (Wireless Applkication Protocoll). Avisen venter nå bare på at leserne skal få tilgang på WAP-telefonene.

Frode Eriksen
20. okt. 1999 - 10:24

Aftenposten Interaktiv mener å være aller først i den norske medieverden med et tilbud om å levere nyheter via mobiltelefonen, basert på WAP-protokollen. Den gjør at en kan ved hjelp av mobiltelefonen kan lese innhold presentert på et nettsted.

- Vi tror at fremtidens Internett vil være en mobil kunnskapsbase man kan benytte uavhengig av sted og tid. I et slikt medium vil behovet for oppdatert og etterrettelig kvalitetsinformasjon være stort. Derfor lanserer Aftenposten Interaktiv en serie tjenester som gir deg tilgang til ferske nyheter fra nettredaksjonen i ulike kanaler. Vi er først i Norge med en nyhetstjeneste for WAP, sier feature og multimediaredaktør i Aftenposten Interaktiv, Terje Avner.

Aftenpostens nyheter på mobiltelefonen er delt i ulike kategorier som innenriks, utenriks, sport og økonomi, og vil fra onsdag inkludere en søkefunksjon mot Aftenpostens rubrikktjeneste, FINN.

I tillegg til papiravisen og Internett-utgaven, produseres det også tilsvarende nyhetstjenester for Palm, i tillegg til en nyhetsoversikt på e-post. Dette kommer i tillegg til leveransene til lysavisen på Oslo S og 27 storskjermer på Oslo Lufthavn Gardermoen på norsk og engelsk.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra