RESULTATERFINANS

Lar deg legge ut anbud gratis

Bergens-selskapet Anbudsnett har åpnet en nye internett-tjeneste som lar deg legge ut oppdrag på anbud gratis. Men det er det ikke for deg som ønsker oppdrag.

Einar Ryvarden
11. juni 1999 - 11:04

Anbudsnett er en ny tjeneste av typen som forsøker å bruke internett til å koble sammen kunder og leverandører på en effektiv måte. Tjenesten åpnet i dag og er gratis for kundene, men leverandørene må betale, skriver Dagens Næringsliv.

I tillegg til anbudssystemet, serverer Anbudsnett også tilgang til Internett-tjenesten Grønne Sider som innholder 560.000 norske bedrifter og EUs anbuds-database. Men begge disse tjenestene ligger gratis på internett fra før. (Se lenker i høyre marg)

Anbudsnett skal finansiere tjenesten ved å ta 3860 kroner fra leverandørene som ønsker å bla i anbudene. Systemet lar leverandørene velge ut at de bare skal varsles om anbud i gitte kategorier og geografiske områder - fks. rørleggerarbeid i Stavanger-området. Systemet lar leverandører søke med EUs 8000 forskjellige anbudskoder for produkter og tjenester.

Mannen bak Anbudsnett, Kenneth Nordvik forteller til Dagens Næringsliv at Anbudsnett har arbeidet i flere år for å utvikle tjenesten. I den senere tid skal en rekke store investorer ha ønsket å kjøpe seg inn i selskapet hans, men han har takket nei. Selskapet er allerede finansiert et amerikansk og et svenskt selskap samt 18 mindre investorer.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.