BEDRIFTSTEKNOLOGI

Larsen slutter i Global One

Stein Erik Larsen (40) har sagt opp stillingen som administrerende direktør i teleselskapet Global One Communications AS. Ny konstituert toppsjef blir tidligere salgsdirektør i selskapet, Mette Håkonsen (36).

Øystein Kvistad
20. aug. 1997 - 18:32

Stein Erik Larsen skal begynne å jobbe for det kanadiske teleselskapet Teleglobe, og fratrer derfor stillingen i Global One med umiddelbar virkning.

- Jeg skal begynne å jobbe for et selskap som kan anses som en konkurrent til Global One, og synes derfor det er mest ryddig å slutte så raskt som mulig, sier Larsen. Han avviser at det ligger noen dramatikk i hans avgang.

- I 1986 begynte jeg å jobbe for EB, et selskap som endte opp i Global One-konsernet. Etter 11 år i dette systemet føles tiden moden for nye utfordringer, sier Larsen i en pressemelding.

Den konstituerte administrerende direktøren i Global One, Mette Håkonsen, ser på sin nye stilling som en stor utfordring.

- Jeg ser mange og interessante muligheter for Global One i det nye telemarkedet med tanke på Global Ones produktportefølje og utbredelse, sier Håkonsen.

Global One Communications er et verdensomspennende joint venture-selskap eid av Deutsche Telekom, France Telecom og amerikanske Sprint. Selskapet er etablert i mer enn 65 land, deriblant Norge.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.