BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ledende Notes/Domino-miljøer samarbeider

New Media Science og ConCrea inngår et samarbeid for å hjelpe store Notes-miljøer til å realisere mest mulig av potensialet i Lotus Notes/Domino versjon 5.

Eirik Rossen
29. jan. 1999 - 16:47

ConCrea er Nordens største kompetansehus på Domino og tilhørende løsninger, særlig med tanke på arbeidsflyt og annen intern bruk. New Media Science er Internett-spesialist og har lang erfaring med Notes/Domino-baserte løsninger. Begge mener Notes/Domino versjon 5 (også kjent som R5) som slippes i februar, kan få stor betydning for de av Norges største bedrifter som har valgt denne plattformen for sin IT-infrastruktur.

Forutsetningen for at dette potensialet realiseres fullt ut, er at Internett-løsningene integreres i driftsmiljøet og utnytter intern Notes-basert arbeidsflyt. Samarbeidet mellom ConCrea og New Media Science tilbyr kompetansen som begge mener trenges for å få dette til.

I en pressemelding understreker markedsdirektør Olav Folkestad i New Media Science at samarbeidet allerede er operativt og at fellesprosjekt er på gang.

Noe av det spesielle med R5 er at det ytterligere reduserer grensen mellom Notes- og Internett-løsninger. Den nye R5-klienten er for eksempel både en nettleser og en Notes-klient.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.