BEDRIFTSTEKNOLOGI

Legg IE-intervjuet på din egen side

digi TV-programmet om Internet Explorer 6 og 8 ligger nå også på Youtube.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
27. feb. 2009 - 13:45

Denne ukens intervju med Rune Zakariassen hos Microsoft Norge om IE6 og IE8 har inneholder en del informasjon som kan være nyttig for mange, ikke minst IT-sjefer i en del bedrifter som i dag ikke har gått vekk fra åtte år gamle Internet Explorer 6. digi.no har blitt oppfordret til å gjøre dette opptaket så tilgjengelig som mulig.

Vi har derfor valgt å legge det ut på Youtube, slik at det er enkelt for alle som ønsker det å integrere videoen på sin egen webside. Vi oppfordrer alle som er interessert til å gjøre nettopp dette.

Dessverre er det slik at Youtube ikke tillater videoopptak som varer i mer enn ti minutter. Intervjuet med Zakariassen er derimot nesten 45 minutter langt. Derfor har vi vært nødt til å dele det opp i fem deler, hver på omtrent ni minutter.

Det er enkelt å integrere videoer fra Youtube på sin egen webside. Normalt vil det bare dreie seg om å kopiere inn en liten kodesnutt som gjøres tilgjengelig når man klikker på feltet nederst til høyre for videoen. Den nødvendige koden finnes i feltet «Embed».

Samtlige er tilgjengelige på denne siden, riktignok ikke helt i rekkefølge, samt nedenfor, selvfølgelig.

Det er fortsatt mulig å se videoen i sin helhet på denne siden eller å laste ned videoen i WMV, DivX eller h.264-format.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.