JUSS OG SAMFUNN

Lek deg til dot.com-millionene

Nå kan alle bli dot.com-millionærer. Jernbaner, ferger og prøv lykken er byttet ut med alt du trenger for å gjøre suksess i den nye økonomien.

Ole-Andreas Krohn
13. nov. 2000 - 16:39

Nå har alle som vil eie Nokia, Yahoo, Sun og A.T. & T., men som foreløpig må vente litt med oppkjøpet grunnet en kortvarig likviditetskrise. muligheten til å tørrtrene.

Leverandøren av det klassiske brettspillet Monopol, Hasbro, lanserer nå nemlig sin dot.com-utgave av det tradisjonsrike spillet.

Denne gangen gjelder det å skaffe seg flest mulig dot.com- og teleselskaper innen kortest mulig tid. Blir man markedsledende er det nemlig sannsynligvis ingen grenser for hva man kan forlange av betaling for en bannerannonse.

Imperiebyggere innen den nye økonomien har her altså alle muligheter til å skyve de andre ut av gamet. Og best av alt, her er det ingen konkurransemyndigheter som setter grenser for hvor stor konsentrasjonen kan bli.

"Prøv lykken" er erstattet med e-mail og den største umiddelbare trusselen er ikke luksusskatt men risikoen for å miste tilknytningen til sin IP.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra