JUSS OG SAMFUNN

Lek investor med SOL Børs

SOL Børs AS lanserte i går AksjeSpillet på Internett. Spillerne mottar en million cyber-kroner som skal plasseres i aksjer på Oslo Børs, og den som får best avkastning vinner.

Therese Werenskiold
18. nov. 1998 - 13:30

Med AksjeSpillet ønsker SOL Børs å spre kunnskap om børsen, aksjer og aksjehandel, skriver selskapet i en pressemelding.

Spillet bygger på faktiske kurser fra Oslo Børs, og er det første spillet som er laget slik at deltakerne handler etter børsens prinsipper. Selve spillet foregår slik at hver spiller mottar én million fiktive kroner som skal plasseres i aksjer på Oslo Børs, og vinneren er den som oppnår best avkastning.

SOL Børs opplyser videre at det ikke er noen forpliktelser eller risiko for deltakere av spillet. AksjeSpillet retter seg mot allmennheten og det er gratis å delta.

Spillet startet klokken 10 i går, og deltakere kan registrere seg ut denne uken. Det er allerede registrert over 3000 deltakere, og nye kommer hvert minutt. Spillet skal vare fra 17. november til 18. desember i år, og du finner adressen ved å følge pekeren i margen til høyre.

Det er SOL Børs som har utviklet spillet, og samarbeidspartnere er Kreditkassen og AksjeNorge. Premiene blir levert av NetShop, Økonomisk Rapport og Dine Penger.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.