BEDRIFTSTEKNOLOGI

Les dokumentasjonen til Windows 2000

Microsoft la i forrige uke ut en foreløpig utgave av den tredje betautgaven av Windows 2000 ut på sitt lukkede nettsted for betatestere Samtidig har selskapet offentliggjort temmelig omfattende dokumentasjon om operativsystemet.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
22. mars 1999 - 16:51

Microsoft har gitt ut enda en såkalt Release Candidate til den tredje betautgaven av Windows 2000. Denne utgaven, RC1, er kun tilgjengelig for utvalgte betatestere tilknyttet Microsoft. Den endelige utgaven av den tredje betaen til operativsystemet blir antakelig tilgjengelig for alle som måtte ønske det. Når dette vil skje, er fortsatt usikkert, men mye tyder på at det kan skje allerede i april.

I tillegg har Microsoft nå lagt ut temmelig omfattende dokumentasjon om tre av de kommende utgavene av Windows 2000 - Windows 2000 Professional, Windows 2000 Server og Windows 2000 Advanced Server.

Dokumentasjonen har et format som likner på det du finner i hjelpefilene til operativsystemet.

Windows NT-brukere og andre som ønsker nærmere informasjon om hvordan Windows 2000 fungerer, men som ikke har fått tak i en av de tidligere betautgavene, kan ta veien over til Microsofts websider som inneholder denne dokumentasjonen. En peker til disse websidene finner du nedenfor eller i spalten til høyre.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.