RESULTATERFINANS

LetsBuyIt.coms skjebne trolig klar denne uka

Denne uka vil den videre skjebnen til det havarerte e-handelsselskapet LetsBuyIt.com være avgjort. Da blir det klart om restene blir kjøpt opp eller om selskapet slås konkurs. Nå ryktes det at tyske Bertelsmann snuser på selskapet. - Bare spekulasjoner, sier LetsBuyIt til digitoday.

Sigvald Sveinbjørnsson
17. jan. 2001 - 07:31
John PalmerLetsBuyIt.com N.V.Dagens Industri

CoShopperdigitoday.noFrode Lervik
Også franske Dealpartners skal ha vist interesse for LetsBuyIt-restene, og har som CoShopper vært i forhandlinger med selskapet.


Frode Lervik forteller til digitoday.no at CoShopper fremdeles er i samtaler med ledelsen i LetsBuyIt.com men at det snart må komme avklaringer.

Det har også dukket opp rykter om at det tyske medieselskapet Bertelsmann AG samtaler med LetsBuyIt.com. Bertelsmann Online, som står bak bl.a. Bol.com, har en uttalt politikk på å satse knallhardt på e-handel.

- Dette er bare spekulasjoner, sier imidlertid Stephen Cox til digitoday.no. Han er pressetalsmann og investorkontakt i LetsBuyIt.com.

Men Cox forteller at det har vært stor interesse for LetsBuyIt.com da det ble klart at selskapet hadde store problemer.

- Vi har vært i samtaler med flere interessenter. Vi har jo et internasjonalt kjent merkenavn som er meget interessant for mange, sier Cox til digitoday.no.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.