RESULTATERFINANS

LetsBuyIt kjemper for livet

Så langt har LetsBuyIt skaffet til veie 2,5 millioner euro, eller litt over halvparten av pengene som en domstol i Amsterdam krevde skulle legges på bordet. E-handelsselskapet kjemper en desperat kamp for å unngå å bli slått konkurs.

Frode Eriksen
24. jan. 2001 - 07:49
LetsBuyIt.com

Og når de eksisterende aksjonærene ikke vil bidra med mer penger, må de skaffes annet sted. Reuters skriver blant annet at selskapet så langt har skrapt sammen 2,5 million euro. Dette er imidlertid knappe ti prosent av beløpet som må være i boks for å betjene selskapets gjeld innen midten av mars.

Ifølge flere advokater Finanstidningen har snakket med, kan ikke selskapet regne med å kunne få selge sitt kunderegister separat om en konkurs skulle skje. Hovedårsaken er at kunden på LetsBuyIts nettsted får opplyst at informasjonen som kunden gir om seg selv, ikke skal formidles til andre.

Blant de som kunne finne kunderegistrer interessant, er norske CoShopper, men administrerende direktør Frode Lervik mener bare 10-15 prosent av medlemmene er gode kunder som har handlet på nettstedet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.