BEDRIFTSTEKNOLOGI

Livstid for hacking vedtatt

USAs Senat vedtok tirsdag lovforslaget som både oppretter et departement for innenrikssikkerhet, og åpner for livsvarig fengsel for hackere.

21. nov. 2002 - 16:25


Les også:


For å være med på den mest omfattende omorganiseringen i den amerikanske føderale forvaltningen siden 1947 - den berører 170.000 ansatte - slukte de fedrelandskjære flere kameler, blant annet mulig livsvarig fengsel for datainnbrudd, og avlyttingsordninger som ville fått selv de mest garvede veteranene i vår hjemlige PST til å rødme.

Så sterkt elsker man sine landsmenn at man fratar dem deres prinsipielle rett til å holde sine telefonsamtaler og sin e-post for seg selv.

Den eneste endringen som den republikanske ledelsen gikk med på, var å endre tre mindre tillegg til det samlede lovforslaget, som ble fremmet i siste liten og banket gjennom Representantenes hus. Moderate republikanere truet med å sabotere hele avstemningen med mindre forslaget ble renset for det foreslåtte juridiske vernet for farmasiselskaper, som var ment å hindre søksmål mot Eli Lilly, hvis produkter mistenkes for å utløse autisme hos barn.

Disse minimale endringene vil bli banket gjennom Representantenes hus i god tid før Bush undertegner det endelige forslaget, antakelig førstkommende mandag.

Regn med nye fedrelandskjære erklæringer fra øverste hylle i amerikansk politikk.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra