BEDRIFTSTEKNOLOGI

LO lanserer tariffoppgjør på WAP

I forbindelse med årets tariffoppgjør lanserer Landsorganisasjonen (LO) en WAP-tjeneste. Så vidt organisasjonen vet er dette første gang WAP-teknologien blir benyttet for å informere om tariffoppgjøret.

Therese Werenskiold
9. mars 2000 - 16:18

- Selv om det er få brukere av WAP-telefoner i dag, har vi stor tro på at trådløs Internett-teknologi gir oss nye informasjonsmuligheter i fremtida, forteller Magne Svendsen, som er Internett- og WAP-ansvarlig i LO.

Tjenesten ble lansert mandag 6. mars, og har adressen http://wap.lo.no.

- Er det flere enn deg som har WAP-telefon?

- Ja. Jeg vet ikke hvor mange, men vi har en bred målgruppe, så vi ønsker å gå ut med informasjon til flere enn LOs medlemmer. Telekommunikasjonsbransjen er representert gjennom kontakt med El & IT-forbundet og Norsk Grafisk Forbund, sier Svendsen og legger til at denne tjenesten først og fremst er et forsøk på å bruke de nye kanalene som finnes, og å være tidlig ute.

Svendsen innrømmer at responsen ikke har vært overveldende.

- Jeg har ikke fått mye tilbakemeldinger. Vi legger ut informasjon om tariffoppgjøret på WAP-tjenesten, men den samme informasjonen finnes også på Internett, sier han.

- På sikt ser vi ser mulighetene fremover. For transportarbeidere for eksempel, er WAP-telefonene glimrende for å holde seg oppdatert.

Han mener informasjon om tariffoppgjøret er det som egner seg best på WAP.

- Man surfer ikke på WAP-telefonen på samme måte som på Internett, men i april/mai kommer 'folke-WAP-ene'. Da forventer vi en økning. Dette skal være en tilleggstjeneste for medlemmene, og vi tester den nå, for til neste tariffoppgjør vil det være mange flere som bruker WAP aktivt, avslutter han.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.