BEDRIFTSTEKNOLOGI

Løsøre verdt kroner på nett

Bokseskandalen som kostet Evander Holyfield et øre og Mike Tyson flere millioner dollar, skaper stor trafikk for nettstedet som ble satt opp for å dekke kampen på Internett .

Morten Øverbye
3. juli 1997 - 16:06

Løsøret som skapte bokseskandale sist helg, sikrer kroner i kassen for nettstedet www.holyfieldtyson.com. Det sier en talsmann for nettstedet til ZDNet.

Tyson ble disket under kampen der han bet av deler av det ene øret til Evander Holyfield. Ørebitingen skapte store avisoverskrifter over hele verden, og nå ser kampen ut til å være verdt hvert øre for Showtime New Media, som har rettighetene til kampen på Internett.

Ifølge talsmannen Lloyd Trufelman har nettstedets trafikk vært nesten tre ganger så høy som trafikken på nettstedet som dekket den forrige kampen mellom de to bokserne. De tre første dagene etter kampen hadde nettstedet tatt imot 21 millioner treff fra 600.000 personer.

Titusener av mennesker har deltatt i nettstedets meningsmåling av kampen, der de besøkende kan stemme på en vinner for hver runde i kampen. Hele 11.000 mennesker registrerte seg også på diskusjonsforumet som var satt opp for kampen.

- Trafikken er fortsatt høy fordi historien fortsatt verserer i media, sier Trufelman, som har fått igjen hvert øre han har lagt inn i kampen. Om det samme kan sies for Holyfield, er ennå usikkert.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra