BEDRIFTSTEKNOLOGI

Lotus slapp løs ravnen

Al Zollar, toppsjef i Lotus, kunne endelig introdusere siste bit av selskapets "Raven"-konsept i dag. Dermed er halvannet års ventetid over for utålmodige kunnskapsarbeidere og selskap som vil ta bedre vare på sin kunnskapskapital.

Pål Leveraas
16. jan. 2001 - 05:10
Al ZollarLotusphere 2001

Lotusphere Europe '99Lotusphere 2000


K-Station var det første produktet lansert under denne strategien. K-Station er en personlig kunnskapsportal. I dag lanserte Al Zollar Discovery Server, og de to produktene utgjør tilsammen det selskapet kaller et "Knowledge Discovery System".

Lotus Discovery Server blir tilgjengelig i begynnelsen av mars. Produktet beskrives som et system for "søking etter data og lokalisering av ekspertise laget for å la kunder vedlikeholde og vokse sin kunnskapskapital". Sammen med portalmulighetene i Lotus K-Station, utgjør altså denne server-teknologien "Lotus Knowledge Discovery System". Applikasjonens oppgave er å avdekke og vise koblinger mellom folk, innhold og gitte temaer. Samtidig har Lotus inngått samarbeid med en rekke innholdsleverandører, som Hoovers, iSyndicate, ScreamingMedia og Factiva, om å integrere innhold og nyheter i Knowledge Discovery System.

K-Station er allerede leveringsklar, og Lotus oppgir en pris på 120 dollar per bruker for dette produktet. Når Discovery Server kommer, blir prisen 395 dollar per bruker. Både server og portal krever enten Internet Explorer 5.01 eller høyere eller en Notes klient R5 eller over.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.