BEDRIFTSTEKNOLOGI

Lotusphere går virtuelt

Det er antakelig ikke bare tanken på solfylte Florida som trekker når mer enn 9.000 mennesker nå har meldt seg på til Lotusphere i Orlando. En voksende popularitet for Lotus Notes og Domino er nok medvirkende. Arrangementet er forlengst utsolgt, men det finnes ennå håp for internettere.

Pål Leveraas
20. jan. 1997 - 00:10

Loutsphere arrangeres for fjerde gang i år. Begivenheten har vokst fra år til år, inntil selskapet i år måtte innføre ventelister, samt arrangere et mer konsentrert arrangement i Nice, Frankrike uken etter begivenheten i Walt Disney Resort i Orlando, for å ta litt av for strømmen av interesserte.

I tillegg arrangerer IBM og Lotus en gigantisk virtuell messe parallelt med Lotusphere. Dette blir intet mindre enn "det mest dynamiske, funksjonsrike nettsted i Internetts historie", heter det ubeskjedent fra IBM og dets datterselskap Lotus. "Virtual Lotusphere" går på nettet den 25 januar på http://www.lotusphere.com. Det er dagen før selve arrangementet åpner. Virtual Lotusphere holder det gående mye lengre enn den virkelige versjonen, helt frem til 25 april.

Hvis du vil forberede deg på den virtuelle deltakelsen, finner du de nødvendige programvarepluggene på URL-en til Virtual Lotusphere.

Virtual Lotusphere kjører selvsagt på Domino, Lotus stadig mer populære web-server, men har også fått installert IBMs nylig annonserte produkt "Network Dispatcher", som sørger for å spre belastningen på et stort antall web-servere.

På web-stedet vil surfere kunne se direkte overført video ved hjelp av ikke-lansert Lotus-teknologi, kodenavn Avian.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.