RESULTATERFINANS

Lover ny SuperOffice-versjon

For andre kvartal på rad viser SuperOffice en positiv utvikling. Selskapet har også kommet i gang med utviklingen av neste generasjon av sitt kundestøttesystem.

Einar Ryvarden
10. aug. 1999 - 10:20

Program og databutikkselskapet SuperOffice satt igjen med 5,9 millioner kroner før skatt i andre kvartal i år mot en halv million kroner i fjor. Tallene er dog ikke sammenlignbare fordi SuperOffice siden den gang har fusjonert inn butikkene Officeline og Office samt kjøpt opp programvareselskapet Radar (se pekere til tidligere saker nedenfor).

Sammen med meldingen om kvartalsresultatet, forteller også selskapet at de har kommet godt i gang med utviklingen av neste generasjon av SuperOffice, selskapets brukervennlige kontakt- og dokumentadministrasjonssystem. Den nye versjonen kommer ikke i salg før andre kvartal 2000, men da lover SuperOffice-sjef Une Amundsen tettere integrasjon med Internett og epost-programmer samt tilleggsmoduler for salg, markedsføring og service.

Markedet for kundestøttesystemer vokser raskt, noe som har fått nesten samtlige leverandører av regnskapssystemer, fra SAP til SPCS-Gruppen (tidligere PC-Systemer), til å lansere slike systemer.

SuperOffice forteller også at de arbeider for å kunne la eiere av Palm og Windows CE-lommemaskiner utveksle data med selskapets kundestøttesystem med samme navn.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.