BEDRIFTSTEKNOLOGI

Mac Windows 95 i Pentium fart

Nå kan du kjøre Windows 95 på Mac-en din og oppnå samme ytelse som på en Pentium PC. Insignias nye SoftWindows 95 v 4.0 har dessuten støtte for både ActiveX og Java.

Eirik Flaa
6. mars 1997 - 07:30

Insignia Solutions har levert en ny versjon av sin SoftWindows 95 som er lengt raskere enn tidligere versjoner. Hele tredve prosent skal ytelsesforbedringen være i forhold til forrige versjon. SoftWindows 95 kan dessuten kjøres på PowerPC-baserte PowerBooks. Har du en rask Mac vil ytelsen kunne sammenlignes med en tidlig Pentium-maskin. En sammenligning med ulike toprosessorutgaver av Apple-maskinene viste at SoftWindows v 4.0 på vanlig Mac utkonkurrerte toprosessor-utgavene med hhv 100 MHz Cyrix 586 og 100 MHz Pentium-prossessor på tilleggskortet.

En rekke andre muligheter er også realisert i den nye versjonen. Blant annet gjelder dette støtte for 16 millioner farger, multimediaapplikasjoner og en rekke internettrelaterte funksjoner. Dessuten er filsystemet gjort kompatibelt, slik at men enkelt kan håndtere Mac-filer i systemet.

Den nye SoftWindows kan kjøres på alle typer Mac og har støtte for de fleste typer tilleggskort.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra