BEDRIFTSTEKNOLOGI

MacInsider stengt igjen

Såpeoperaen rundt nettavisen MacInsider ser ut til å ha kommet til siste epsiode. Etter en lynvisitt på lufta tirsdag, ser det nå ut som nettstedet er stengt ned for godt.

Jens Kanden
22. okt. 1997 - 15:13

Avisen stengte første gang torsdag 16. oktober, men var på lufta igjen tirsdag 21. oktober. I dag - onsdag 22. oktober - er nettstedet igjen stengt. Flere kilder som følger Apple sier at det var juridisk press fra Apple som har ligget bak problemene. På nettstedet til MacInsider benektes dette.

- MacInsider var aldri "tvunget" til å stenge ned, står det å lese. - Vi fjernet nettstedet for å overbevise oss selv om at de vi gjorde var verdsatt av det Mac-elskende publikum og at det var verdt å kjempe for en sak vi har sterk tro på.

Videre står det at MacInsider er ikke drevet av tidligere Mac-ansatte, som digi.no skrev tirsdag, men av såkalte Apple-evangelister - folk som er sponset av Apple for å fremme Apple-plattformen og motvirke feilaktig presseomtale av selskapet.

Avslutningsvis står det å lese at "Vi har bestemt oss for å stenge MacInsider gjeldende fra idag."

Man skulle tro at dette var enden på visa, men folkene bak MacInsider har vist en forbløffende evne til å skifte mening - så hvem vet?

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra