RESULTATERFINANS

Microsoft avviser motbud for Rational

Microsoft har bestemt avvist at det vil overby IBMs oppkjøp av Rational, men nekter å kommentere sitt forhold til Borland.

16. des. 2002 - 10:06
Rational SoftwareBorland CorporationTogetherSoft

Les også:

Computer Business Review


Både Borland og Microsoft nekter fortsatt å kommentere ryktet om Microsofts interesse i Borland, som også hadde et nært samarbeid med Rational, et samarbeid som vil måtte begrenses noe som følge av at Rational nå står så klart i Java-leiren. Hittil har både Borland og Rational hevet seg over striden mellom .Net og Java, og har levert verktøy for begge plattformer.

Ryktet om et motbud på Rational fra Microsoft bygger på dokumenter offentliggjort av USAs kredittilsyn Securities and Exchange Commission (SEC) der det gjøres rede for et "selskap A" som tok kontakt med Rational mens det forhandlet med IBM, i den hensikt å ta opp igjen tråden fra tidligere samtaler om et mulig oppkjøp. Møtene mellom "selskap A" og Rational fortsatte helt til kunngjøringen av IBMs oppkjøp, uten at "selskap A" kom med noe formalisert tilbud. Microsoft har tidligere erkjent at det foregikk samtaler med Rational om et mulig oppkjøp i august i år.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra