BEDRIFTSTEKNOLOGI

Microsoft bekrefter overtakelse av Jump

Microsoft kjøper Jump med det for øye å utvide portalen MSN med allsidige tjenester for elektronisk post, kontaktlister og personlige planleggere.

Eirik Rossen
27. apr. 1999 - 02:44

Oppkjøpet har vært omfattet av sterke rykter, som nå endelig er bekreftet (se peker i høyre marg til relatert artikkel).

Tjenestene det er snakk om, er slik som Microsoft trenger for å stå imot konkurransen fra portaler som allerede tilbyr dem, blant dem Yahoo!, Netscapes Netcenter og America Online. Tjenestene skal være tilgjengelige også gjennom dagens og framtidens smale Internett-klienter, ikke bare PC-er. De skal integreres med andre tjenester for kjøp og salg: Microsoft tenker seg at selgere kan sende tilbud direkte til folks personlige web-kalendre, og at kjøp skal kunne bekreftes direkte fra kalenderen.

Detaljer om hva overtakelsen koster, er ikke kjent. Microsoft har kunngjort at Jumps ansatte vil måtte flytte fra sine nåværende kontorer i Mountain View til Microsofts Hotmail-kontorer i San Jose. De slipper med andre ord å flytte nordover fra California.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.