BEDRIFTSTEKNOLOGI

Microsoft: - Kjøp brannmur fra noen andre

I en artikkel i Microsofts Internett-baserte kunnskapsbase oppfordrer selskapet brukere av Windows XP og Windows Server 2003 til å gå til anskaffelse av en brannmur fra en annen leverandør.

20. mai 2003 - 16:06

I en artikkelen i Microsoft Knowledge Base forteller Microsoft at Internet Connection Firewall (ICF) og Basic Firewall ikke kan filtrere IPv6-basert nettverkstrafikk. ICF følger med både Windows XP og Windows Server 2003, mens Basic Firewall er en del av Windows Server 2003.

IPv6 er den neste generasjonen av Internet Protocol, som er den grunnleggende kommunikasjonsprotokollen for Internett.

Til nå er utbredelsen IPv6 ganske begrenset, men bruken er i ferd med å ta seg opp i en del miljøer. Blant annet tilbyr enkelte japanske Internett-leverandører ADSL-forbindelser delvis basert på IPv6.

    Les også:

Uansett anser nå Microsoft at denne mangelen er verdt en advarsel. Ingen kan kritisere selskapet for dette. Det som derimot er litt spesielt, er at selskapet i stedet å komme med konkrete løfter om når slik støtte vil være å finne i de nevnte brannmurproduktene, i stedet oppfordrer sine kunder til å benytte brannmurprodukter med IPv6-støtte fra andre leverandører.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra