BEDRIFTSTEKNOLOGI

Microsoft-konkurranse kan gi tur til San Francisco

En webkonkurranse Microsoft har igangsatt gir deg muligheten til å få være med på den offisielle lanseringen av Windows 2000 i San Francisco.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
6. jan. 2000 - 07:51

Den offisielle lanseringen av Windows 2000 i San Fransisco blir sannsynligvis en stor begivenhet som mange sikkert kunne tenke seg å være med på. Derfor er det oppmuntrende at Microsoft nå inviterer alle verdens nettbrukere til å delta i en enkel konkurranse hvor hovedpremien er nettopp et opphold i San Fransisco med alt inkludert. Dette innebærer selvsagt også deltakelse under lanseringsfesten.

I tillegg til hovedpremien er det ifølge nettstedet Microsoft Windows 2000 Contest flere mindre priser. Det vil hver uke trekkes ut en vinner av et stykk Windows 2000 Professional. I tillegg vil en heldig person få en VIP-tur inkludert blant annet limousin til en av de byene i USA hvor arrangementet overføres på video. Det er uklart om akkurat denne premien også gjelder for mennesker som bor utenfor USA.

Spørsmålene du må svare på er svært enkle, i tillegg har antall rette svar ingenting å si når premiene skal deles ut. Alle deltar på lik linje.

Så da er det bare å sette av dagene rundt den 17. februar og håpe på at nettopp du vinner hovedpremien.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.