BEDRIFTSTEKNOLOGI

Microsoft: Office XP er i produksjon

Microsoft-sjef Steve Ballmer ledet an da Microsoft feiret en viktig begivenhet: Office XP er sendt i produksjon i samsvar med tidsplanen.

6. mars 2001 - 04:25

I forhold til den inneværende versjonen Office 10 er XP utstyrt med egenskaper som gjør programvaren mer stabil og bedre utstyrt til å bevare dokumenter i tilfelle systemkrasj, samt at det blir enklere å samarbeide innen grupper. En egen modul, kalt SharePoint, gjør unna opprettelsen av et flerfunksjonelt og lukket nettsted på noen få minutter.

En funksjon kalt SmartTags gjenkjenner informasjon mens du taster det, og kan tilby forskjellige typer assistanse. En SmartTag kan for eksempel automatisk hente inn en persons adresse straks du skriver navnet, eller vise når du sist hadde en avtale med vedkommende. Microsoft tror at SmartTags vil bli en populær måte å legge tilrette en rekke bedriftsinterne rutiner, og håper at mange utviklere vil se seg tjent med å spesialisere seg innen SmartTags.

Det åpne salget av Office XP vil begynne en gang til våren, noen uker seinere for den norske versjonen. En spesiell forhåndsutgave vil fordeles til over en halv million bedriftsbrukere de kommende månedene. Ellers opplyser Microsoft at 20.000 av deres egne ansatte har brukt Office XP i flere måneder allerede.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra