KORTNYTT

Microsoft retter Office-feil

Microsoft har publisert tre mindre oppdateringer ulike komponenter i Office XP og 2003.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
26. mars 2004 - 10:07

Den første oppdateringen retter flere feil i Excel 2003. Under visse omstendigheter kan en feil i Excel føre til at funksjonene TILFELDIG(), TILFELDIGMELLOM(), STIGNINGSTALL(), SKJÆRINGSPUNKT(), PROGNOSE() og STANDARDFEIL() returnerer feil verdier. Denne oppdateringen retter feilen slik at funksjonene gir riktig resultat.

Du kan laste ned den norske oppdateringen på denne siden.

Microsoft har også kommet med en ny oppdatering til Outlook 2003. Denne inneholder de nyeste tilleggene til e-postklientens spamfilter. Den norske utgaven kan lastes ned fra denne siden.

Den tredje og siste Office-oppdateringen fra Microsoft denne uken, gjelder Microsoft Script Editor i Office XP. Oppdateringen skal gi bedre sikkerhet og stabilitet. Microsoft oppgir at en omstart av datamaskinen kan være nødvendig etter at denne oppdateringen er installert. Det ser ikke ut til å være noen norsk utgave av denne oppdateringen, men den engelskspråklige finnes på denne siden.

Microsoft anbefaler dog at brukerne i stedet benytter selskapets automatiserte Office Outlook-tjeneste for å installere oppdateringene.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.