BEDRIFTSTEKNOLOGI

Microsoft sendte ut sikkerhetsfiks på nytt

Til tross for at Microsoft hevdet at selskapet ikke hadde noen Windows-oppdateringer å tilby denne måneden, opplevde mange det motsatte denne uken.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
11. des. 2003 - 11:47

Microsoft gikk tirsdag kveld ut i pressen og sa at det ikke var noen oppdateringer til Windows klare da den faste datoen for publisering av slike inntraff denne uken. Microsoft begynte denne høsten å gi ut sikkerhetsfikser og andre oppdateringer kun én gang hver måned, det andre tirsdagen i måneden.

    Les også:

Likevel opplevde mange brukere onsdag, også norske, at den automatiske oppdateringsfunksjonen i blant annet Windows XP meldte om at en ny oppdatering var klar. Spørsmålet som da er naturlig å stille, er om Microsoft ikke har full oversikt over hva som gis ut av patcher.

Oppdateringen det er snakk om, tetter et sikkerhetshull i FrontPage Extensions. Hullet har gjort det mulig for uvedkommende å kjøre ondsinnet kode på Windows-PC hvor

Ifølge News.com er dette ikke en ny oppdatering, men en som også ble publisert i november. Ved en feil er den samme oppdateringen blitt sendt ut på nytt. Microsoft skal foreløpig ikke ha funnet ut hvorfor eller hvorfor dette har skjedd.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra