RESULTATERFINANS

Million Handshakes utvider i Europa

Det norske CRM-selskapet Million Handshakes åpner kontorer i Sverige og Danmark og har planer om å ekspandere videre i Europa i løpet av året.

2. mai 2000 - 08:11

Selskapet leverer Customer Relation Management (CRM) -løsninger for samordning av kundeinformasjon og automasjon av kundeoppfølging for store bedrifter.

Såkalte Mid-Office-løsninger som blant andre Million Handshakes leverer, integrerer en bedrifts gamle datasystemer med moderne programvare-suiter som gjør det enklere og mindre kostbart for bedriftene å for eksempel sende ut 'personlige' oppfølgingsbrev til sine kunder.

Dette gjøres for å knytte kundene nærmere til bedriften og dens varer, og er, ifølge en rapport fra Gartner Group, et marked i sterk vekst.

Nå har Million Handshakes åpnet kontorer i Danmark og Sverige, og kontorene er stort sett bemannet med folk fra forsikringsbransjen. Denne bransjen er da også et av selskapets fokusmarkeder, ifølge en pressemelding.

Million Handshakes har også kontorer i Nederland, og har planer om å åpne kontorer i Tyskland, Frankrike og Storbritannia i løpet av året.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.