BEDRIFTSTEKNOLOGI

Mind kjøper enda et selskap

Det svenske nettkonsulent-selskapet Mind skal kjøpe Internettselskapet Corda. Dette skjer bare ti dager etter at Mind tok tak i det norske selskapet Adekvat C.

Sigvald Sveinbjørnsson
28. feb. 2000 - 16:41

Mind har i den siste tiden ekspandert voldsomt. Det siste tilskuddet på stammen er det svenske Internett- konsulentselskapet Corda Consulting. Dette selskapet er, ifølge en pressemelding fra Mind, ett av Sveriges ledende innenfor bank- finans og forsikringssektoren.

Oppkjøpet er et ledd i planene som skal gjøre Mind sterkere rustet til å ta opp konkurransen om det voksende finansmarkedet. Mind har allerede MeritaNordbanken på kundelisten sammen med Kreditkassen som kom inn via kjøpet av det norske selskapet Adekvat C.

I pressemeldingen skriver Mind at Corda på mange måter lignet Mind. Strategisk kunnskap blandet med tung teknisk kompetanse er med andre ord vinnerformelen i Mind-kretser.

Det er ikke kjent hvor mye Mind måtte ut med for å sikre seg ytterligere kompetanse på bank- og finanssektoren.

I et intervju med digi.no sist uke sa Mind-sjef, Jørgen Larsson at selskapet vil søke opptak på Stockholmsbørsen i løpet av år 2000 for å hente penger til en kraftigere ekspansjon.

Les mer om Mind:


Adekvat C solgt til svenske Mind
Navnebrødre møtes for å skille Mind fra Mind

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.