BEDRIFTSTEKNOLOGI

MMP suspendert fra børsen

MMP, som fredag ble suspendert fra Oslo Børs, kunngjorde fredag at den utlyste emisjonen ble overtegnet. I tillegg kom det frem at det har blitt inngått en avtale med Intact Media, et datterselskap av Kinnevik konsernet, om å utvikle Internett-lotto konseptet videre i Storbrittannia og Sverige.

Eirik Flaa
14. feb. 1997 - 13:15

Det verserte en rekke spekulasjoner i markedet i formiddag da MMP ble suspendert fra børs. Mange ventet negative nyheter, men det viste seg altså å være det motsatte. En fulltegnet emisjon, og en nylig inngått avtale med Kinnevik ABs datterselskap Intact Media, viste seg å være årsaken.

- Vi suspenderte selskapet for å beskytte oss mot spekulasjoner rundt disse nyhetene, sier administrerende direktør i selskapet, Bjørgulv Moe, til digi:data. Moe legger til at han regner med at den nye satsingen på Internett vil bære frukter.

- Vår første Internettlotto-prosjekt ble lagt ut på SOL for en tid tilbake, og vi regner med at denne tjenesten vil gi oss en inntjening på rundt to millioner i 97. Går prosjektet like bra i Sverige og England kan dette bli en betydelig inntekskilde, sier Moe som tror at den svenske versjonen av Internett-lotto vil være på lufta i løpet av første kvartal `97.

Den overtegnede emisjonen førte til at garantistene ble tildelt omkring 50 prosent av emisjonen mens det øvrige beløpet ble fordelt proratarisk, dog med en ytterligere avkortning til selskapene innen den utenlanske delen av Handelsbank konsernet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.