JUSS OG SAMFUNN

MMP trekker krav om gransking

Endre Røsjø og Einar Nagell-Erichsen trekker kravene om intern gransking i MultiMedia Publishing ASA (MMP). Samtidig selger Endre Røsjø sin aksjepost i selskapet til et konsortium som blant består av Nagell-Erichsen, heter det i en børsmelding fra MMP.

Morten Øverbye
9. mai 1997 - 15:11

Det betyr at Nagell-Erichsen, som tidligere kontrollerte 25,6 prosent av selskapt, styrker sin posisjon i forkant av generalforsamlingen i juni.

Generalforsamlingen skal blant annet behandle forslaget om fusjon med Nettavisen. Etter det nyhetstjenesten digi erfarer, er Nagell-Erichsen positiv til en fusjon mellom de to selskapene.

Røsjø har en post på 966.000 aksjer i selskapet, som utgjør 19,4 prosent av selskapet. Denne posten skal kjøpes av konsortiet til en kurs av 12,40 kroner. Det er 1,40 over gårsdagens sluttkurs, men likevel langt lavere enn kursen på 16 kroner, som aksjene ble priset til før fusjonsplanene ble kjent.

I den samme pressemeldingen gjøres det også kjent at Endre Røsjø og Nagell-Erichsen trekker sine krav om gransking av interne forhold i selskapet. Røsjø ønsker, i følge meldingen, å gjøre opp for eventuelt feilaktig bruk av selskapets kredittkort.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra