JUSS OG SAMFUNN

Mogul skal stramme opp Odin

Sentrumsregjeringens inngangsport på Internett skal relanseres i desember. Det er nyfusjonerte Mogul som har fått i oppdrag å ta Bondevik & Co til nye høyder etter at Odin lenge har sittet med et gammelmodig uttrykk på web.

Pål Leveraas
3. sep. 1999 - 16:45

ODIN - som er en forkortelse for Offentlig dokumentasjon og Informasjon i Norge - utvikler seg videre, og har etter en lang anbudsrunde valgt EUnet-avhopperne i Mogul as (tidligere EUnet Media og Mogul Media) som partnere for neste generasjon.

ODIN er en av de eldste nettjenester i Norge. Tjenesten ble etablert i 1995 og ble en permanent tjeneste fra 1997. I august 1998 satte Statens Forvaltningstjeneste ned en arbeidsgruppe som skulle komme fram til en forbedret tjeneste som blant annet inneholdt muligheter for publisering direkte fra departementer, regjeringen og statsministerens kontor.

Og selv om mange fremdeles gleder seg over innholdet, er utseende og oppbygging blitt noe gammelmodig etterhvert.

Mogul Media ble valgt blant 12 andre aktører, sier adm. dir. Jørn Lyseggen til digi.no. Selve oppdraget ble utlyst i EØS-området, og 29 selskaper ba opprinnelig å bli prekvalifisert.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.