BEDRIFTSTEKNOLOGI

Mot det nye paradigmet

- Vi leder an i stormløpet mot det nye dataparadigmet, forteller nyansatt administrerende direktør i Skrivervik Data, Jens Rugseth. Med Cisco, Tivoli og Sun i porteføljen, ikke minst Suns nyeste high-end produkter, har vi den beste teknologien. Nå er det opp til oss å nå kundene med den klareste strategien.

Jens Kanden
27. jan. 1997 - 15:00
Jens Rugseth.
Jens Rugseth.

- To hendelser ble fremhevet av Gartner Group i 1996 som særlig viktige. Den ene var Microsofts vanvittige business process reengineering (BPR) fra desktop- og operativsystemselskap til Internett- og nettverksselskap. Mange mener at dette var den raskeste og råeste BPR noensinne. Den andre begivenheten var at Sun stod frem som et alternativ til Wintel-plattformen med sin nettverksentriske computing-modell. Sun Computer er beste posisjonert til å lede an i det nye paradigmet, forteller nyansatt administrerende direktør i Skrivervik Data, Jens Rugseth til fremmøtt presse.

- Gartner Group regner alle våre tre nøkkelleverandører, Sun, Cisco og Tivoli, som visjonære selskaper med stor evne til å gjennomføre sine visjoner. For to år sidem ble Sun regnet som et slitent selskap med en akterutseilt produktprotefølje. Med onsdagens nye high-end produkter har Sun gjennomført en komplett fornyelse, og selskapet har nå markedets bredeste produktportefølje, fortsetter Rugseth. Vi har nå markedets beste teknologi og det er opp til oss å presentere en klar strategi overfor kundene. Vår største jobb er å bygge videre på den kompetansen vi er kjent for.

Sven Ole Skrivervik.
Sven Ole Skrivervik.

- Kundens verdier ligger i informasjon som er tilgjengelig for alle, ikke gjemt bort lokalt. Derfor er nettverk computing, som Sun har jobbet med i 15 år, så viktig, forteller Sven Ole Skrivervik, Produktmarkedssjef i Skrivervik Data. Java-plattformen, som er i ferd med å tiltrekke seg flere programmerere enn Wintel-plattformen, er sentral i Suns og vår satsing. Med Java blir klientsiden helt plattformuavhengig.

- Vi mener at vi er glimrende posisjonert med hensyn til '97. Det står om kompetanse og relasjoner, avslutter Jens Rugseth.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra