JUSS OG SAMFUNN

MTG kjøper svenske Vision

MTG har kjøpt Internett- og mediebladet Vision med målet om å kapre milliongevinster fra Dagens Industri, opplyser sjefredaktør Pontus Forsström til digi.no.

1. feb. 2002 - 13:07
MTGFinanstidningen
Kapital.

Pontus Forsström


Spray


- Jeg er fornøyd med selve transaksjonen og er sikker på at MTG er en langsiktig eier. Kanskje den mest langsiktige av alle i Norden, sier Forsström.

Nå får han muligheten til å distribuere papirutgaven av avisen, som i fjor måtte redusere til én utgave i uka, til Finanstidningens lesere. Han håper på flere synergier med de andre MTG-eide avisene, ikke minst på markedsføring og salg.

Han sier de to partene i utgangspunktet kom sammen fordi de hadde eksakt samme mål, nemlig å kapre 100 millioner kroner av Dagens Industris omsetning.

Når det gjelder Internett, ser Forsström den virksomheten først og fremst som en veldig god markedsføring av merkenavnet og selve avisen. Vision har 40.000 abonnenter på nyhetsbrevet og har slett ikke tenkt å ta seg betalt.

- Vi planleggger ikke å stenge saiten. Det kan imidlertid hende vi ser på deler av den for å tjene mer penger, sier han.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra