JUSS OG SAMFUNN

Multimedia postkort

Påsken er definitivt ikke en høytid for Internett. Besøksstatistikkene fra flere av de store nettstedene røper at vi er opptatt med helt andre sysler disse dagene. Men når Internett-surfingen avtar, betyr det vel bare at andre sysler overtar. En av disse syslene er fotografering. Det er god tradisjon å ta vare på gode påskeminner! skriver Bente Sollid i dagens stjernestreif.

Bente Sollid
14. apr. 1998 - 09:29

"

Papirfoto og digitale foto - hva vil overleve i fremtiden? Diskusjonen er like meningsløs som å sette aviser opp mot nettbaserte nyhetstjenester. Papirbaserte produkter vil overleve - og jeg tror Kodak fremdeles vil få travle dager etter avsluttet påskeferie.

Fremveksten av Internett har gitt oss et rikt tilbud av nye og spennende tjenester. Kodaks internettsider inneholder mye nyttig informasjon for foto-entusiaster - og ikke minst mye god informasjon om digital fototeknikk. Det er jo ikke lenger noen selvfølge at filmen i apparatet skal fremkalles. Hvorfor ikke avslutte påskeferien ved å sende venner og familie en digital hilsen som takk for hyggelige feriedager?

Følger du dette rådet, kan jeg anbefale Kodaks multimedia postkort-tjeneste!

Etter å ha registrert deg som bruker av tjenesten, kan du velge mellom mange ulike foto-motiver, også multimedia-kort. Multimedia-kortene krever shockwave. Om du ønsker å være litt mer personlig, kan du selvfølgelig lage egne kort med motiv fra egen påskeferie!

Som seg hør og bør, er denne typen tjenester meget enkle å bruke. Kodak tilbyr mange forskjellige motiv, ulike rammer til kortene og ulike hilsener for postkortets forside. Din personlige hilsen skriver du selv. Deretter er det bare å taste inn adressen, og sende kortet til så mange du måtte ønske.

Det er alltid hyggelig å få kort - husk det!
"

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.