BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nå får du bredbånd på satellitt

Nå kan du få bredbånd over hele Norge, uten ISDN-linje eller annet vedheng. Tiscali tilbyr en parabol-pakke som gir fast oppkobling fra Hardangervidda til Hasvik, om du vil.

4. juni 2002 - 13:52
Tiscali

digi.no

Les også:


Tjenesten koster 15.000 kroner for hele pakken med parabolantenne, mottaker og ruter, og det er inkludert en installatør som kommer på besøk og monterer parabolen, kobler opp utstyret og får PC-en på nett.

Men det er ikke all verdens bredbånd det er snakk om; Tiscali reklamerer med 400 kbps nedstrøms og 100 kbps opplastingshastighet, noe Østgaard sier er et konservativt estimat på tjenestekvaliteten. Til gjengjeld får man alle de fordeler som fast oppkobling ellers har, så som fast månedspris og kontinuerlig nettilgang.

Etter oppkoblingskostnaden koster tjenesten rundt 2500 kroner per måned. Østgaard forteller at erfaringer fra andre land der tjenesten er operativ, så som Tyskland og Sverige, viser at også endel ivrige privatpersoner hiver seg på tjenesten, da de ser at det blir for lenge å vente påandre alternativer.

Ellers er tjenesten beregnet på bedriftsmarkedet, og skal ha dekning over hele landet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.