JUSS OG SAMFUNN

Nå kan du handle på nett uten omveier

24/7 lanserer et nytt e-handelskonsept som gjør det mulig å utføre en komplett handel innenfor rammene av en bannerannonse.

Hilde Nyman
28. okt. 1999 - 10:06

Konseptet som 24/7 lanserer sammen med ShopNow.com Inc. bærer navnet Click2Buy. Det innebærer at når man klikker på en banneranonse som det står Click2Buy på, er konseptet gjort gjeldende, og skal skape trygghet for den handlende, skriver InternetNews.com.

Etter et klikk på bannerannonsen behøver ikke de besøkende forlate siden de er inne på, men det kommer opp et nytt vindu hvor hele kjøpet kan gjennomføres. Vinduet inneholder et skjema hvor kunden fullfører ordren og oppgir sitt kredittkortnummer.

24/7 har uttalt at de vil innføre Click2Buy teknologien på sine over 300 nettsteder som de selger annonser på. Disse nettstedene når rundt 55,5 prosent av de amerikanske nettbrukerne, ifølge tall fra Media Metrix.

Selskapet som har utviklet den teknologiske plattformen, ShopNow.com, og 24/7 eier begge deler av hverandres selskaper. De inngikk en co-marketing avtale for et halvt år siden.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.