BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nera danser samba

Nera-samarbeidet med Flextronics begynner å bære moden frukt. Produksjonen i Brasil har nylig inngått kontrakt til en verdi av 60 millioner kroner.

Helge Lunde
19. sep. 2000 - 11:58

Nera i Brasil har nylig mottatt en kontrakt på omlag 60 millioner kroner i Brasil. Kontrakten gjelder radiolinjeutstyr. Nera etablerte egen lokal produksjon i Brasil, som ligger innenfor Mercosur-regionen.

Mercosur-samarbeidet kan sammenliknes med det europeiske handelsfellesskapet EU og har medlemmer fra store deler av Sør-Amerika. Samarbeidet har hatt en like trang start som EU hadde i tidligere år, men omsetningen har økt gjennom de senere år, med god drahjelp fra Brasil og Argentina.

Nera har hatt et salgskontor i Brasil i det siste året, etter at samarbeidet med Flextronic ble opprettet. Kontrakten på 60 millioner kroner er ikke av det største slaget, men viser likevel at selskapet har fått et solid fotfeste i regionen. Spesielt når man også tar i betraktning at dette kommer som en oppfølger til tidligere kontrakter inngått i Mexico og Brasil tidligere i år, da kontraktsverdiene var på henholdsvis 300 millioner og 50 millioner kroner.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.