RESULTATERFINANS

Nettkonsulenter greide ikke å levere

Det hjelper ikke å være markedsleder: Ett av verdens største Internett-konsulentselskap, marchFirst, leverte et større tap enn forventet da de la frem tall for fjerde kvartal.

Sigvald Sveinbjørnsson
13. feb. 2001 - 10:59
marchFIRST

Utenom avsetninger hadde selskapet et tap på 73,2 millioner dollar, 640 millioner norske kroner. Samme periode i fjor hadde selskapet et underskudd på 10,9 millioner dollar, 95 millioner norske kroner. Det melder Wall Street Journal.



Whittman-HartUSWeb/CKS

Aksjekursen i selskapet har rast siden flere av Internett-selskapene begynte å få problemer i fjor. Da selskapet la frem resultater som var langt under det analytikerne hadde estimert i oktober i fjor, fikk aksjekursen nådestøtet.

Kostnadskutt førte til at ti prosent av selskapets ansatte ble satt på dør.

Selskapets toppsjef, Robert Bernard, sier at selskapet har blitt rammet av lavere aktivitet i markedet og sviktende etterspørsel etter tjenestene de leverer.

- Men vi har tatt drastiske skritt for å bevege selskapet fremover. Vi tror at kostnadskuttene vi gjennomførte nylig vil plassere marchFIRST på sporet til å nå målene for 2001, sier Bernard. Det melder Wall Street Journal.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra