BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nextra med billigere rus

Reale kutt i surfeprisen hos Nextra skal lokke storsurferne.

Frode Eriksen
16. juni 2000 - 12:52

Nextras internettilbud er rettet mot privatbrukere som benytter nettet mye. To nye tilbud, Online 150 og Online Trafikk, skal ifølge Nextra redusere kostnadene telefonkostnadene betydelig for storforbrukerne av Internett. Selskapet garanterer en minimumsrabatt på 14 prosent.

150 timer nettsurfing i måneden for 499 kroner er tilbudet som Nextra lanserer under varemerket Online 150, noe Nextra lanserer som markedets beste tilbud for storbrukere av Internett. Med en gjennomsnittlig surfetid på mer enn tre timer daglig kan besparelsene være opp til 75 prosent. Prisen per minutt på dagtid vil kunne reduseres fra 22 til 6 øre.

Online Trafikk reduserer prisen til 12 øre minuttet, uansett bruk og uansett tid på døgnet, med en fast startpris på 45 øre.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
Tietoevry
En voldsom økning i svindelforsøk

- Jeg regner med at mer enn 50.000 brukere vil benytte seg av tilbudet. Vi merker en kraftig etterspørsel etter et tilbud for dem som bruker Internett mye, både i jobb- og privatsammenheng. Med Online 150 og Online Trafikk sikrer vi disse kundene en meget konkurransedyktig løsning, sier konserndirektør for Internett i Telenor, Morten Lundal.

Den nye tjenesten skiller regningen for Internettforbruket fra den vanlige telefonregningen. For å ta i bruk tjenesten må kundene legge inn Nextras prefiks (1533) for sin Internettoppkobling.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.