BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ni av ti vil betale regninger over nettet

I en fersk undersøkelse utført av selskapet CyberCash Inc sier så mange som ni av ti spurte at de vil bruke Internett til å ha oversikt over regningene og betale disse.

Hilde Nyman
20. sep. 1998 - 02:25

Det amerikanske selskapet CyberCash Inc gjennomførte i juli og august undersøkelsen som viser at amerikanske forbrukere er svært positive til å betale regningene over Internett. Av 819 deltakere i undersøkelsen sa 98 prosent at de gjerne vil motta elektroniske versjoner av sine regninger, slik at disse kan betales over Internett, skriver Internet News.com.

De som deltok i undersøkelsen, klikket på en bannerannonse på tjenesten America Online (AOL), og fylte ut et spørreskjema. Derfor var nok disse muligens mer positivt innstilt til elektronisk regningsbetaling enn andre.

Undersøkelsen viste at noe av det viktigste for at forbrukere skulle betale regninger over Internett, var tilgjengelighet. Det at man ikke trenger frimerker, sjekker og slipper å poste regninger, sa 28 prosent var den viktigste grunnen for å bruke en slik tjeneste.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.