BEDRIFTSTEKNOLOGI

Nødvendig klister for all e-handel

Skal du få oversikt over handelen på nettstedet ditt, må du samordne data fra logger og andre kilder. Roman Kubary er i Norge for å lansere "klisteret" - PowerCenter.e fra Infomatica.

10. mai 2000 - 15:24

PowerCenter.e er en utvidelse av PowerCenter slik at datainnsamlingen tilrettelegges behovene på store e-handelssteder. I likhet med Informaticas øvrige produkter er PowerCenter tilgjengelig for alle store databaser og på alle operativsystemer. Det PowerCenter.e tilbyr i tillegg er:

  • lesing av logger av web-transaksjoner
  • støtte til Perl
  • datautveksling med applikasjoner gjennom XML
  • datautveksling med applikasjoner gjennom meldingshåndtereren MQSeries fra IBM

Acxiom Corporation



Når det gjelder integrasjonen mot InfoBase til Acxiom, er Bukary klar over typiske europeiske innvendinger mot slepphendt amerikansk personvern. Samtidig konstaterer han at mange forbrukere er villige til å oppgi opplysninger som kan sikre dem tilrettelagte tjenester. Hensikten er å få "virtuelle ekspeditører" til å vise den samme evnen til å gjenkjenne gode kunder, og den samme psykologiske innsikten, som sine mest oppvakte modeller i den virkelige verden.







For Kubary er oppvakte og løpende analyser nøkkelen til din suksess. Han spår at analytiske applikasjoner vil få allmenn utbredelse i Europa i løpet av 2001, på samme måte som de er i ferd med å få det i USA i år.
Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Store muligheter for norsk design i USA
Store muligheter for norsk design i USA





Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.