KARRIERE

Nordhagen blir sjefs-Doktor Online

Monna Nordhagen, som har hatt tittelen markedsdirektør i Aftenposten Multimedia i en ukes tid, har nå sagt ja til en lederstilling i netthelse-tjenesten Doktor Online.

Therese Werenskiold
4. apr. 2000 - 16:30

Monna Nordhagen har jobbet lenge i bransjen, blant annet som salgsdirektør i SOL, informasjonsdirektør i Bull, og nå sist som markedsdirektør i Aftenposten Multimedia.

- Denne stillingen er veldig ny, jeg har bare hatt tittelen i en ukes tid, sier Nordhagen, som har vært i Aftenposten siden sommeren 1998. - Nå blir det Doktor Online i steden for.

Hun begynner som administrerende direktør i netthelse-tjenesten senest 1. juli. - Jeg får med meg Dag Holler fra Norges Eksportråd, og vi skal jobbe sammen som et lederteam, sier Nordhagen til digi.no.

Doktor Onlines redaksjonelle innhold er det fortsatt redaktør Christian Anker som skal ha ansvaret for.

Nordhagen gleder seg til den nye jobben. - Jeg vil være med på en nettsatsning som jobber med noe nyttig, og det synes jeg Doktor Online gjør. Det er en god innholdstjeneste som har vokst på grunn av substansen. Det er ikke noe børseventyr, men en tjeneste folk har glede av.

Hun har selv brukt tjenesten siden starten, og synes det er spesielt morsomt å skulle lede en nett-tjeneste som brukes mest av kvinner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.