RESULTATERFINANS

Norman-sjefen gikk i protest

Uenighet med konsernledelsen om strategivalg førte til at sjefen for Norman Data Defense Norge, Tom Christensen sa opp sin stilling i protest 8. mai i år. Konsernledelsen i Norman har hittil fortiet saken.

Eirik Flaa
29. mai 1998 - 15:37

Administrerende direktør i Norman Data Defense Norge, Tom Christensen, sa 8. mai i år opp sin stilling i protest mot ledelsens ressurskrevende USA-satsing. Christensen var kritisk til at den profitable norske virksomheten og datterselskapet Ibas ble melket for ressurser, for å støtte opp under den overambisiøse satsingen i utlandet.

Etter 8. mai fungerte Christensen i sin stilling i en uke, før han forlot selskapet for godt. Ledelsen skal ha lovet å informere markedet om Christensens avgang, men hittil har ikke markedet hørt en lyd fra selskapet.

Christensen kan bekrefte at han ikke lenger jobber i selskapet, men vil ikke kommentere saken utover dette.

- Jeg vil ikke kommentere saken. Du får snakke med Wullstein (Gunnel Berdal Wullstein er konsernsjef i Norman Data Defense Systems ASA, red. anm.), sier Christensen til digi.no.

Hverken styreformann Arthur Olafsen eller Gunnel Berdal Wullstein var tilgjengelige for kommentar da digi.no kontaktet selskapet fredag.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.