RESULTATERFINANS

Norsk gründer kjøper opp Adcore-biter

Martin Hauge leder Adcore i Danmark. Nå har han kjøpt opp Adcores utenlandske selskaper for 30 millioner svenske kroner.

Sigvald Sveinbjørnsson
12. juni 2001 - 10:42
Adcore AB
Martin HaugeInteractive DesignInformation HighwayConnectaAdcore

I dag leder Hauge Adcores virksomhet i Danmark. Det er uvisst hva strukturen i eierskapet til Hauge kommer til å medføre.

Ifølge Eiliv Mæhle, markedssjef i Adcore Norge, har Hauge kjøpt opp kontorene i Danmark, Nederland, Sveits, Belgia, England og Norge.

Kontorene i Finland og Frankrike har blitt solgt unna tidligere.

- Dette er positivt for selskapet. Nå får vi en norsk struktur, sier Mæhle til digitoday.no, og avslører at han er hoppende glad for den nye løsningen som norgeskontoret har blitt en del av.

Mæhle forteller også at norgeskontoret har vært en "best practice" i Adcore-nettverket hva angår lønnsomhet.

Adcore har ingen grunn til å juble skal vi tro svenske medier. Selskapet sliter etter en rekke feilinvesteringer og har måttet tåle regelrett juling i aksjemarkedet. Selskapet trenger å hente inn rundt 60 millioner svenske kroner fra markedet for å holde seg flytende. Dette skal skje til høsten, skriver DagensIT.

Administrerende direktør for Adcore, Göran Wågström, trakk seg i dag fra stillingen på grunn av de begredelige resultatene. Den nye ledelsen skal nå restrukturere hele selskapet, melder svensk media.

Det har ikke vært mulig å få kontakt med Martin Hauge for kommentar.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra