BEDRIFTSTEKNOLOGI

Norsk teknologi til MAXM

Boole & Babbage kunngjorde idag at de har kjøpt opp MAXM, en internasjonal produsent av overvåkningsteknologi. Oppkjøpet innebærer at Bool & Babbages norskutviklede agent-teknologi vil bli implementert i MAXMs systemovervåkningsapplikasjoner.

Eirik Flaa
12. des. 1996 - 16:10

Boole & Babbage, som er en av verdens eldste programvarehus, har gjennom oppkjøpet av MAXM konsolidert sin posisjon i det globale klient-tjener applikasjonsmarkedet. Bool & Babbage, som har hatt en eksplosjonsartet vekst de siste årene, har blant annet utviklet en agentteknologi lokalt i Norge.

- MAXM har vært en av våre bitreste konkurrenter, men de har hatt den svakhet at de har manglet denne teknologien. Nå slår vi to fluer i en smekk. Vi blir kvitt en konkurrent, samtidig som vi forsterker det nyinnlemmede selskapets produktportefølje med agentteknologi, sier Dag Lund, markedsdirektør for Bool & Babbage i Europa. Han legger til at det er spesielt på det tyske markedet Boole & Babbage har forhåpninger om å forsterke sin posisjon.

- Vi har en svak posisjon på det tyske markedet i forhold til MAXM. Gjennom oppkjøpet styrker vi konsernets posisjon på et problematisk marked, avslutter Lund.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.