RESULTATERFINANS

Novell får aldri overta SilverStream Norway

I USA har Novell overtatt hele SilverStream. Men SilverStream Norway ble oppløst i vinter, og de ansattes nye selskap har VAR-avtale.

14. juni 2002 - 15:20
Cambridge Technology PartnersSilverStream Software

Les også:


- Alle de ansatte ble sagt opp 27. mars, forteller kundeansvarlig Per-Gunnar Swahn til digi.no. - Vi opprettet et nytt selskap, Web Services Technology, og forhandlet fram en VAR-avtale. Vi prøvde å få en distribusjonsavtale, men det ville ikke SilverStream gå med på. Da vi hørte om Novells oppkjøp av SilverStream, skjønte vi hvorfor.

VAR-avtalen ("value added retailer") gir de norske SilverStream-folkene gode kort på hånda overfor Novell.

- Avtalen gir oss rettigheter til produktene i Norge. Kundebasen og forretningsprosessene som vi har utviklet, er vår eiendom. Vi kommer til å ta tak i modulær applikasonskonstruksjon basert på J2EE, og forene dette med produkter som er bygget over SilverStream-arkitekturen. Det vil gjøre disse uavhengige av den klassiske SilverStream-arkitekturen. Vi skal knytte dette samme i et konsept, og rette det mot hele Skandinavia.

Dette kom som en stor overraskelse på Novell Norge.

- De trodde de var blitt eiere de også. Vi hadde et møte med dem i formiddag. De har en organisasjon som ikke er helt oppdatert på verken J2EE eller SilverStream. Vi vil finne en form for samarbeid der vi kan arbeide tett sammen for å bringe produktene våre videre.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.