KARRIERE

NRK Aktivum ansetter nye direktører

Bjørn Suhrke har gått over fra å være fungerende administrende direktør i NRK Aktivum til å bli fast ansatt i denne stillingen. Hans første mål i stillingen er å forbedre selskapets markedsføringskompetanse.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
26. aug. 1999 - 03:10

Bjørn Suhrke har siden november 1998 fungert som administrerende direktør i NRK Aktivum AS. Han er nå blitt fast ansatt i denne stillingen. Suhrke som er 49 år gammel, er utdannet ingeniør, men har i tillegg markedsføringsutdannelse fra Norges Markedshøyskole og en MBA-eksamen i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole.

Suhrke har lang fartstid i NRK, med en liten periode utenfor bedriften på midten av åttitallet.

Suhrke forteller i en pressemelding at NRK Aktivum også har valgt å ansette en Merete Lütken som markedsdirektør i selskapet. Dette gjøres for å styrke selskapets markedsføringskompetanse. Markedsdirektøren vil ifølge Suhrke også være fast stedfortreder for adminstrerende direktør.

Lütken, som er 38 år gammel, kommer fra en tilsvarende stilling i Volvatgruppen. Hun har utdannelse fra Norges Markedshøyskole og Universitetet i Oslo og har tidligere blant annet jobbet som markedssjef for Volvat Medisinske Senter, BI og Norges Markedshøyskole.

Lütken tiltrer stillingen den 1. januar år 2000.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.