JUSS OG SAMFUNN

NRK kommer aldri med Alltid Jazz i 2001

Programsjef i NRK Futurum Anne-Marie Kristensen, (til høyre på bildet) er forundret over bråket blant journalistene i NRK og sier til digitoday.no at NRK Alltid Jazz ikke vil bli en realitet neste år.

13. des. 2000 - 03:02


Norsk Rikskringkasting
Tor FuglevikNRK Metro



Anne-Marie Kristensen

NJNRKJ.

- Når man bare én uke etter at man la ned NRK Metro, går ut og annonserer at man åpner en ny kanal i samme divisjonen, er det helt ubegripelig. Skjønner ledelsen virkelig ikke hvor skadelig dette er for den samarbeidslinjen vi har kjørt, sa Eva Stabell, leder av NRKJ, til Aftenposten morgennummers tirsdagsutgave.

Stabell sa at NRKJ nå krever et møte med kringskastingssjefEinar Førdeumiddelbart.







"NRK har ingen konkrete planer om når de kan få NRK Alltid Jazz på lufta som et fast tilbud. Det er usikkert om, eller eventuelt når, det blir en jazzkanal i NRK-regi."

Hvor sannsynlig det er at kanalen i år 2002 bruker resultatene fra det de kaller en "markedsundersøkelse" i desember 2000, er imidlertid mer usikkert. Kristensen hevder de ser på 96 timers-testen som en langsiktig investering.

- Jeg tror ikke det oppstår noen problemer med foreldet informasjon. Det eneste som kan være endret, er publikum som følger den eksperimentelle jazzen på jazzklubben "Blå" i Oslo. Ellers tror jeg resultatene vil være allmenngyldige også om drøyt ett år, sier hun.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.