BEDRIFTSTEKNOLOGI

Null fra Bull

Bull A/S i Norge viste, til tross for en vekst på 4 prosent, et foreløpig nullresultat for 1996. Ifølge administrerende direktør Gerd Jorunn Nilsen kan mye av årsaken til resultatet tilskrives Bullgruppens svake resultat på konsernnivå.

Eirik Flaa
20. feb. 1997 - 12:00

Mens omsetningen økte med beskjedne 7,1 prosent, var resultatveksten til Bullgruppen på formidable 23 prosent og endte på FFR 376 millioner. Tatt i betraktning en omsetning på FFR 24 milliarder er dette likevel et beskjedent overskudd, og dette er noe Bull A/S i Norge må ta konsekvensene av. Bull A/S vil, i likhet med fjoråret, vise et nullresultat for 1996.

- I henhold til interne målesystemer går Bull Norge imidlertid bra, så vi dekker vår fulle del av administrasjonskostnader, FOU og produksjon fra konsernet, sier administrerende direktør i Bull A/S, Gerd Jorunn Nilsson, til digi:data.

- Jeg er godt fornøyd med resultatene, sier Nilsson, som håper på et lite overskudd i året som kommer.

- For `97 tror jeg det er realistisk å håpe på et overskudd på mellom 2 og 3 prosent av omsetningen. Spesielt tror jeg vi vil gjøre det godt innenfor konsulentvirksomheten, sier Nilsson som regner med å ansette mellom 20 og 30 nye medarbeidere til denne virksomheten.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.