BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ny HP-sjef fra egne rekker

Hallstein Mørk, toppsjef i Hewlett Packard i Norge, har takket ja til å bli personalsjef for Hewlett Packard i Genéve. Ny sjef blir Frode Haugli som er rekruttert fra egne rekker. Haugli melder om stø kurs for HP Norge og planlegger ingen store kursendringer for selskapet.

Eirik Flaa
26. nov. 1996 - 09:53

Frode Haugli, HPs nye toppsjef, er rekruttert fra avdelingen for tyngre Unix- og NT-løsninger. Haugli benekter imidlertid at grunnen til at han er valgt er at det skal satses tyngre på denne delen av virksomheten.

- Den forrige sjefen var fra avdelingen for PCer og skrivere, men dette betyr ikke at jeg kommer til å gjøre tingene veldig annerledes, sier Haugli til digi:data. Han legger til at han vil gjøre alt for å beholde de konkurransefortrinn han mener HP har opparbeidet seg gjennom de siste årene.

- Vi har veldig dyktige og trofaste medarbeidere. Dagens stab har en gjennomsnittlig ansiennitet på i overkant av ni år, noe som er svært høyt , bransjen tatt i betraktning. Du kan godt skrive at jeg satser på en stø kur for HP, sier den nyansatte sjefen, som forøvrig karakteriserer seg selv som resultatorientert og rettferdig.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra