KARRIERE

Ny leder i Mind Norge

Susanne Bøhler (bildet) vil i april begynne som sjef for Internettkonsulent-selskapet Mind Norge AS. Bøhler kommer fra stillingen som kundeansvarlig i Bull.

Therese Werenskiold
13. mars 2000 - 11:08

Mind Norge AS er et internettselskap som spesialiserer seg på portaler for å utvikle og forsterke sine kunders forretningsvirksomhet. Selskapet ble etablert sommeren 1999, og er nå på plass med egne kontorer og rundt 40 ansatte i Oslo.

Susanne Sæland Bøhler (39), som skal lede den videre oppbygging og drift i Norge, har lang erfaring fra en rekke lederstillinger innen IT, bank og forsikring.

- Jeg har lenge arbeidet med forretningsorientert IT og ledelse, og ser frem til å gå løs på oppgaven med videre Norges-satsing i et spennende selskap, sier Bøhler i en pressemelding.

- Rekruttering, kompetanse- og faglig utvikling samt agressivt salg og markedsføring blir viktige stikkord for Mind Norge i tiden fremover.

Informasjonsansvarlig Antoni Pisani understreker bransjens behov for å bli voksne. - Vi har forlengst passert gründerfasen og er svært tilfreds med å få en leder med solid faglig tyngde og lang erfaring fra norsk næringsliv. Dessuten er hennes erfaring fra bank- og finanssektoren meget interessant, ettersom dette er et av Minds viktigste satsingsområder.

Morselskapet, Mind AB, sikter på børsnotering i løpet av år 2000.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.